Hot pan (Pytt i panne)

Tradisjonelt er bakgrunnen for dagens rett rester av gårsdagens middag. Her kan du imidlertid selv velge om alt skal lages fra bunnen av eller ei. Drikkeforslaget er både enkelt og rimelig - relativt sett!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hot pytt i panne

Fremgangsmåte

Poteter og løk stekes møre i en varm panne i ca 10 minutter. Ha i de øvrige ingrediensene i slutten av steketiden. La alt få en gyllen farge. Det tar ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Knekk eggene over og la dem stivne mens du bærer pannen til bordet. Dryss over koriander eller persille. Server med ferskt brød og en grønn salat.

Tips:
Retten kan serveres med eggeplommene i skallet. Du kan bruke persille i stedet for koriander. Nøttene kan byttes ut med stekt pølse eller kjøttrester.

Lyst på en annen pytt i panne så finner du den her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen