Hva drikker du til middagsmåltidet?

Se, det er spørsmålet Apéritifs baromter stiller denne uken. Noen drikker vann, andre øl eller juice, mens atter andre har vin til middagen. Vi er spente på hva du drikker til hverdags eller i helgen når middagen står på bordet.

Barometeret er avsluttet
Etter at nærmere 350 personer har avgitt svar, sier ca 18 prosent av våre lesere at de drikker vin til hverdagsmiddagen. Det er nok godt over gjennomsnittet for befolkningen. Hele 193 personer svarer at de drikker vin til helgemiddagen, og 189 svarer at de drikker vann til hverdags. Også det langt fra hva den gjennomsnittlige nordmann lar gli ned i strupen. Nok en gang bekrefter Apéritifs barometer at våre lesere er mer enn vanlig opptatt av nytelse og sann glede, samt god mat og godt drikke.
 
Leserne ble først bedt om å svare på hva de drikker til hverdagsmiddagen og deretter på hva de drikker til helgemiddagen, altså fredag, lørdag og/eller søndag. Barometeret ble avsluttet den 30.09.98 klokken 19.00.
Apéritifs ukebarometer stilte spørsmålet:
 

 
Hva drikker du til hverdags- og helgemiddagene
Vann til hverdagsmiddagene (189) 29%
 
Øl til hverdagsmiddagene (23) 4%
 
Juice/brus til hverdagsmiddagene (53) 8%
 
Vin til hverdagsmiddagene (48) 7%
 
Vann til helgemiddagene (35) 5%
 
Øl til helgemiddagene (75) 11%
 
Juice/brus til helgemiddagene (38) 6%
 
Vin til helgemiddagene (193) 30%
 
654 Total Votes
Apéritif
 

Du gir dine svar helt uten at noen kan spore det. Når du avgir svar, vil du automatisk bli flyttet til en side som viser svarfordelingen så langt. Og du kan bare svare én gang. Det sørger en liten dippedutt for. Du kan når som helst sjekke resultatene.
 
Du kan også sjekke forrige ukes barometre:
Hva betaler du for vin? 23.09.98
Hvor ofte drikker du vin? 15.09.98
Vil du smugle nå?

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen