Hvit solskinnssalat

Bare venn deg til det, først som sist; salater blir det mange av utover denne våren og sommeren. Vi er godt i gang, og dagens forslag innen denne kategorien er smilende varm og deilig. Hvilket påkaller en saftig og frisk hvitvin. Denne finner du dessuten i samtlige polutsalg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hvit solskinnssalat

Fremgangsmåte

Legg romtempererte egg i kokende vann og kok dem i 7-8 minutter til de er "smilende", det vil si at hviten er helt fast, mens plommen fortsatter litt myk og "smiler som en sol". Er eggene kalde bør de legges i kaldt vann og kokes i 6 minutter (fra vannet koker opp). Avkjøl eggene i kaldt vann.

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell pastaen over i et dørslag og slå over kaldt vann.

Rens grillet kylling for skinn og ben og skjær kjøttet i passe store stykker. Bruk en pose fargerik, blandet salat eller bland sammen din egen favorittsalat og ha den i en bolle sammen med kyllingkjøttet. Del opp klasetomater i passe store biter og finhakk løk. Bland pasta, tomater og løk inn i salaten. Del eggene i båter og fordel dem på toppen av salaten sammen med sorte eller grønne oliven. Legg på litt fetaost til slutt.

Ta med litt av oljen på glasset og bruk den som en dressing på salaten. Server med brød ved siden av.

Sendt inn av

Foto: OEH

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen