Nederst på siden finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Italiensk bacalao- Burrida di Stoccafisso
Ingredienser
800
g
utbløtt tørrfisk
2
stk
1
stk
0.25
stk
1
stk
1
stk
8
stk
1
fedd
3
ss
1
dl
0.5
dl
1
stk
Fremgangsmåte
Rens fisken for skinn og ben og del den i 10 cm lange stykker.
Varm opp olivenolje i en kasserolle. Tilsett tørrfisken, gulrøtter, selleri, ansjos, paprika og krydder.
Kok opp og la småkoke på svak varme i minst 1 time. Rør forsiktig av og til slik at tørrfisken ikke fester seg i bunnen.
Tilsett potetbåtene, tomater og persille. Hell over hvitvin og la det hele koke til potetene er kokte.
Tilsett oliven like før servering.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Kjell Ove Storvik
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)