Bacalao er både vertens og budsjettets beste venn. Og smaken? Ja, den er himmelsk
Denne helgen gir vi deg oppskriften på en skikkelig herlig bacalao som lager seg selv mens du rigger til fest.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne helgen gir vi deg oppskriften på en skikkelig herlig bacalao som lager seg selv mens du rigger til fest.
Les hele sakenDenne oppskriften er fra Liguria, hvor de tradisjonelt bruker tørrfisk - derav navnet stoccafisso - men klippfisk er også utmerket her.
Les hele sakenTorsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter.
Les hele sakenKlippfisk er perfekt sommermat, men ikke alle har lyst på bacalao på denne tiden av året. Det finnes imidlertid mange muligheter. Dette smørbrødet er en av de smartere.
Les hele sakenBacalao er ikke navnet på en rett men på selve ingrediensen, klippfisk, på portugisisk, og ingen behersker denne norske råvaren bedre enn de portugisisktalende.
Les hele sakenNår både kroppen og lommeboka trenger en lettere løsning, finner du den finner her.
Les hele sakenDu trenger selvsagt også lasagneplater, og det er selvfølgelig mulig å lage retten med fersk fisk. Og hjemmelaget pesto. Velg det som passer deg, smaken blir god uansett.
Les hele sakenKlippfiskboller er noe av de beste brasilianere vet. Og vi kan fråtse i det.
Les hele sakenTorsk tåler mye smak i tilbehøret. Den får akkurat passe med juling i denne knallgode bacalaoinnspirerte oppskriften.
Les hele sakenKlippfisk er perfekt feriemat, særlig nå som den gryteklare utgaven er å få tak i flere steder. Servert på denne måten vil alle elske denne oversette delikatessen.
Les hele sakenI dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.
Les hele sakenServer en rykende varm bacalao proppfull av smak til venner og familie denne helgen. Den klassiske oppskriften får du her.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele sakenSaftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenBåde den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLikør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.
Les hele saken