Jeg er havren

Jeg er havren

Ukens kaker er knasende sprø havrekjeks med tørkede tranebær - fristende små godbiter helt blottet for hvetemel.

Hvem har sagt at det bare er til jul det er godt med småkaker? Disse havrekjeksene smaker selvfølgelig helt fortreffelig til kaffen, men kanskje gjør de seg enda bedre til en stor kopp med god te.

Andre småkaker som fortjener et liv utenom juletider

Hver torsdag serverer vi deg ukens kake , Apéritifs rykende ferske spalte.

Havrekjeks

Antall porsjoner

24 kjeks

Ingredienser

125 g
150 g
2 stk

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader

Rør smør og sukker lyst og luftig.

Ha i ett og ett egg og visp dem lett inn.

Bland natron og vaniljesukker med mel og havregryn og rør det inn.

Tilsett tørkede tranebær.

Sett røren med teskjeer direkte på en stekeplate dekket med bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter.

Avkjøles på rist.

Sendt inn av

Foto: Esten Borgos

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen