Hvem har sagt at det bare er til jul det er godt med småkaker? Disse havrekjeksene smaker selvfølgelig helt fortreffelig til kaffen, men kanskje gjør de seg enda bedre til en stor kopp med god te.
• Andre småkaker som fortjener et liv utenom juletider
Hver torsdag serverer vi deg ukens kake , Apéritifs rykende ferske spalte.
Havrekjeks
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 180 grader
Rør smør og sukker lyst og luftig.
Ha i ett og ett egg og visp dem lett inn.
Bland natron og vaniljesukker med mel og havregryn og rør det inn.
Tilsett tørkede tranebær.
Sett røren med teskjeer direkte på en stekeplate dekket med bakepapir.
Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter.
Avkjøles på rist.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for brød og korn
Foto: Esten Borgos