Julegode røde kjøp

Her er noen gode kjøp for den forestående festfylte uken og som dessuten er å få i et polutsalg nær deg.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

For det første er klassikeren Masi Brolo di Campofiorin 2008 (33217) kommet i ny og svært ung årgang som er å få i de fleste polutsalg. 2006 byr på veldig tett ung frukt, som trenger tid på å åpne seg. Den gir ikke så mye i øyeblikket.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Men fortvil ikke, en time eller to i karaffel gjør underverker. Da smaker den himmelsk til pinnekjøtt, en god viltmiddag eller bare som peiskos. Blir det noe igjen i flasken, så holder den seg faktisk veldig bra i mange dager, den bare fortsetter å åpne seg.

Dybde eller moro
Og er det fortsatt noen du ikke har huket av i julegavelisten, så er dette en vin som vil skape glede i mange år fremover. For Campofiorin kan vise til svært gode resultater i kjelleren.

Og Brolo er vinmarken den opprinnelige Campofiorin kommer fra. Nå holder også dagens vanlige utgave høy kvalitet, men med Brolo får du alltid en større dybde.

En annen julevennlig vin er Murelle Montepulciano d'Abruzzo 2008 (80009) , en morsom uformell og smårustikk vin med masse deilig kirsebærfrukt, og altså til en svært så hyggelig pris. Den fungerer veldig godt til ikke bare pinnekjøtt, men også svineribbe.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Masi Brolo di Campofiorin 2016

Produsent:
Masi
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
209,90 kr
Varenummer:
3321701
88 Poeng
Les smaksnotatene »

Murelle Montepulciano d'Abruzzo 2008

Produsent:
Cantina Miglianico
Utvalg:
Basisutvalg (Grunnsortiment)
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Abruzzo
Pris:
104,90 kr
Varenummer:
80009
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen