Julen er i boks

Denne boksvinen er ikke bare god, den smaker også fortreffelig til julematen.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Collection Valpolicella Superiore Ripasso (15714) smaker dessuten enda bedre enn sist, takket være en "oppstramming" av innholdet. Den er dermed fastere og friskere i fisken samtidig som den har beholdt sødmen. Videre finnes den i de største polutsalgene, noe som er praktisk nå i den hektiske førjulstiden.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Til fet mat
Og ikke minst er den som skapt for julens behov. Den har nemlig nok syrefriskhet og sødme til å følge fete og smaksrike retter som ribbe, medisterkaker, julepølse og pinnekjøtt.

Selv om den koster mer enn så å si alle andre boksviner, får du mye ekstra for investeringen. Den kommer fra et kooperativ La Castellana, i Valpolicella-området , noe som normalt ikke er et kvalitetsstempel i dette området som lenge har slitt med høye avlinger.

Druene til denne boksvinen kommer imidlertid fra høytliggende vinmarker der de må plukkes for hånd, og utbyttet er forholdsvis lavt.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Collection Valpolicella Superiore Ripasso

Produsent:
Arcus Wine Brands
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 6
Volum:
3.000l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
499,90 kr
Varenummer:
1571401
80 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen