Julens beste drikke

Aperitif har testet det aller meste av det du kan tenke deg å ha i glasset i jula. Syv tester av i alt 269 produkter gjør at du kan handle inn de beste flaskene.

Nå er det på tide å skaffe julebrus til barna, juleøl til både ribbe, kalkun, pinnekjøtt og lutefisk, eller kanskje også sterkere saker til både mat og kos. Uansett hva du er ute etter gjelder det å ikke trå feil i jungelen av alt som finnes i hyllene.

Denne høsten har Apéritifs testpanel smakt seg gjennom det aller meste av det som havner på de juledekte bord. Vi nøyer oss som vanlig ikke med å kun fortelle deg hva du bør kjøpe, men også opplyse om hvilke produkter du gjør lurt i å styre unna.

Lykke til med innkjøpene - og God Jul!

Julebrusen er reddet
 
Årets beste julebrus kommer fra en fjord på Vestlandet. Og det er takket være lokale julebruselskere at den fortsatt er å få kjøpt.

Sødmefylt jul
 
Juleølet har aldri vært så innsmigrende som i år. Men ikke alle er like spennende.

Ta en pause fra cognacen
 
Denne testen av 31 akevitter er vår førjulsgave til deg. Så vet du hva du skal ønske deg til jul - som alternativ til cognacen.

Litt for ung
 
Denne testen er noe skuffende sammenlignet med sist gang Apéritif testet cognac VSOP.

De eldste er best
 
Denne testen dokumenterer med fylde at jo eldre jo bedre for de vellagrete portvinene av typene tawny og colheita.

Stemningsskaper nr én
 
Brut champagne uten årgang er uten tvil den mest populære champagnen og den som i første rekke forbindes med fest og feiring. Dessuten er det en perfekt start på et hvert måltid eller anledning. Vi har testet hele 49 av dem.

Imponerende rent
 
At maksimal renhet er målet for vodkaprodusentene er denne testen av i alt 33 vodka naturell et godt bevis på.

Crème de la crème
 
I denne testen av i alt 22 kremlikører får markedslederen, Bailey's, konkurranse. Best av alle er imidlertid kaffe- og sjokoladelikørene uten fløte.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen