Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Kalkunbiff-gryte

Antall porsjoner
Tilberedning
20 minutterIngredienser
- 1 stk
- 8 stk
- 200 g
- 1 stk
- 5 dl
- 0.5 ts
- 0.5 ts
- 1 ts
- 3 ss
- 0.5 ts
- 3 dl
- 1 stk
- 1 stk
- 2 ss
Fremgangsmåte
- Brun kalkunstrimlene lett i en panne.
- Ha strimlene over i en kjele og tilsett lettstekt løk og sjampinjong.
- Ha i buljong og de andre ingrediensene.
- La det småkoke i noen minutter til kjøttet er mørt.
- Skjær paprika i strimler og ha dem i gryten de siste fem minuttene. Dryss persille over.
- Server med hakkede rødbeter og sylteagurk.
Ris eller godt brød smaker godt til.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
70 POENG