Knallgod rosé

Rosébølgen fortsetter. Det kommer denne supre italieneren til å sørge for.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Filomusi Guelfi Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo 2007 (49305) er ingen lettvint rosa vri. Den er nemlig laget av en av Abruzzo-regionens  dyktigste vinmagikere.

Aase Jacobsen Foto: Eva Brænd

At herr Guelfi kan trylle med montepulcianodruen er hans røde viner strålende bevis på.

Hinsides lav pris
Roséutgaven, som altså kalles cerasuolo (kirsebæraktig) i Abruzzo, har den deilige saftigheten samt det typiske jordsmonnspreget (jern og røyk) til felles med sine storebrødre.

Og prisen er jo nesten hinsides lav, i hvert fall når vi tar i betraktning at denne vinen kun lages i 6000 eksemplarer samt at vinplantene som druene for denne rosévinen er hentet fra, faktisk ble plantet så tidlig som i 1968 og 1980.

Fra kylling til hval
Jeg skal i hvert fall sørge for å ha noen i kjelleren i sommer for den er en drøm til alt innen lyst kjøtt, som svin, kalv og kylling, men også lam fra grillen. Og ikke minst hval som nå ligger og frister i fiskediskene.
 

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Filomusi Guelfi Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo 2007

Produsent:
Filomusi Guelfi
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Abruzzo
Pris:
163,50 kr
Varenummer:
49305
88 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen