Knallkjøp fra Chablis

Med denne vellagete chablisen gjør du et solid kupp. Det eneste den trenger er sjømat ved siden av.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

"Polets billigste chablis" er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel. Det er imidlertid ingen grunn til å være skeptisk til Emile Chandesais Chablis 2014 (52081) selv om den faktisk er billigst i landet akkurat nå.

Vi gjør oppmerksom på at vinen pr. 28.04.10 kl. 16:00 er utsolgt fra leverandør.
Nytt parti er ventet til Norge ca. 10.05.10.

Enkelte av Vinmonopolets utsalg har selv bestilt denne vinen for eget salg. Det forventes derfor at de i løpet av de nærmeste nærmeste dagene får sine bestillinger levert.

Her finner du en jevnlig oppdatert oversikt over utsalg som ifølge Vinmonopolet har vinen inne på lager (klikk).

Håndplukkete druer

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

For her får du det du ønsker av en chablis : Fin fylde, god friskhet og tørrhet samt et godt frukt- og mineralpreg. Dessuten en vin som tåler å lagres minst fem år. Og ikke minst en veldig god matvin som faktisk tåler en del smak i maten.

Den skiller seg også fra andre rimelige chabliser ved å være laget av håndplukkete druer , og fra én enkelt vingård. Emile Chandesais er en typisk Burgund-grossist som lager vin innen en rekke av områdets appellasjoner. I dag er firmaet en del av Picard Vin & Spiritieux som eier vinmarker i flere franske regioner.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Chandesais Chablis 2018

Produsent:
Emilie Chandesais
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Burgund
Pris:
210,30 kr
Varenummer:
5208101
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen