Knallkjøp fra Ribera

En så billig vin fra denne kanten er sjelden kost.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Ribera del Duero har vært et av Spanias mest hypete vinområder de siste 20 årene. Det har selvsagt gitt seg utslag i økende priser. Derfor er det ekstra gledelig når det dukker opp en vin til hundre kroner - og som samtidig er god!

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Mayor de Castilla Roble 2009 (59797) er en ung og fersk vin med herlig frukt, fin syre, deilig sødme og fint bitt i ettersmaken. Som skapt for småretter, pasta eller sågar gryter. Dessuten passer den veldig fint inn i en (forhåpentligvis) mer vårlig setting.

Helt uten fat
Dette er da også den mestselgende vinen fra området. Nå bruker ikke det være noe godt tegn, i hvert fall ikke når vi snakker om Spania. Men i dette tilfellet snakker vinen for seg selv. Varemerket eies av Garcia-Carrion, samme gruppe som står bak storselgere som Pata Negra og Señorío de los Llanos .

Men denne Ribera-vinen skiller seg ut ved å være ung og frisk, helt uten fatpreg. Derfor er den også mer interessant enn de andre Ribera-vinene under samme etikett som er dominert av fatoppholdet.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Mayor de Castilla Cosecha 2015

Produsent:
Garcia Carrion
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Ribera del Duero
Pris:
169,90 kr
Varenummer:
5979701
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen