Kosevin til godpris

Søritaliensk snaddervin for deg som tåler at det biter litt - men ikke mye.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Ikke for det. Feudi di San Marzano SUD Primitivo Merlot 2009 (15487) har ikke mange skarpe kanter, men tilstrekkelig tanninbitt til å kunne følge en saftig biff med saus eller fete oster. I tillegg er den fyldig med masse frukt, i en intens og konsentrert retning, samt balansert sødme, som gjør at den er en solid munnfull. Denne utgaven av vinen oppleves som fastere enn tidligere, og dermed et skritt i riktig retning.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

God frisk frukt
Dessuten har den "bare" 13,5 prosent alkohol. Hvilket er en bragd tatt opprinnelsen i betraktning. 14 + er jo blitt mer regel enn unntak for søreuropeiske rødviner.

Dette er en høyere kvalitetsklasse fra det søritalienske kooperativet Feudi di San Marzano som samler vinbønder rundt byen Taranto . Velkjente på det norske markedet er deres endrueviner som kjennetegnes av mye større bløthet, men like fullt god frisk frukt. De skiller seg dermed ut fra mange av Puglias billige rødviner som er ekstremt søtladne og sviskepregete i stilen.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

SUD Primitivo Merlot 2009

Produsent:
Feudi di San Marzano
Utvalg:
Basisutvalg (Test)
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Puglia
Pris:
120,00 kr
Varenummer:
1548701
86 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen