Koteletter med wokgrønnsaker Saftige, smaksrike koteletter er hva vi serverer deg denne søndagen, selvfølgelig med en herlig rødvin ved siden av. Redaksjonen Del Tweet Nyhetsbrev Skriv ut Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post. Koteletter med wokgrønnsaker Antall porsjoner 4 Tilberedningstid 20 minutter Ingredienser 4 stk nakkekoteletter av svin 2 ss margarin /olje til steking 1 ts salt 1 ts pepper 2 stk wokgrønnsaker 1 dl grønnsaksbuljong Send handleliste Fremgangsmåte Brun kotelettene på god varme i 2-3 minutter på hver side. Ha på krydder, og etterstek i ca. 5 minutter på svak varme. Ta kotelettene ut av panna, og fres wokgrønnsakene i litt olje på god varme. Tilsett buljong og la det koke i 1 minutt. Servér med kokt ris eller potetbåter. Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig Få dagens rett som nyhetsbrev Sendt inn av Matprat.no Foto: Astrid Hals Vurder oppskriften /5 etter anmeldelser Din vurdering: Legg i min kokebok Gå til min kokebok » Drikke som passer til denne oppskriften 84 Poeng Ch. Saint André 2009 Frankrike Volum: 0.750 Pris: 116,00 Bestillingsutvalg Min Kokebok I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg. Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok. Registrerte brukere logger inn her . Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif. Dagens rett på MMS og WAP Les Dagens rett på MMS Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk) Les Dagens rett på WAP Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk) Del Tweet Nyhetsbrev Skriv ut Dagens rett Mat Oppskrifter
Dagens rett Chilipølser på makaroniseng Lag en hot vri på en amerikansk klassiker Mac'n cheese får fart på seg når du tilsetter chilipølser. Dessuten blir middagen mer fullverdig. Her er den lettlagete oppskriften. Les hele saken
Gi skreimåltidet er skikkelig løft med disse vinene Mens burgundere er blitt for dyre for de fleste, er fortsatt topp chablis gode kjøp, som med disse nykommerne. Les hele saken
Dagens rett Posjert kylling med sprø grønnsaker og urtesaus Det er snart mars: By på sprø vårgrønnsaker til kyllingen Butikken bugner av fristende grønt som forvandles til det lekreste tilbehør til kylling - og det på et blunk. Les hele saken
Ukens vin Det er fullt mulig å finne solid rødvin i boks i selv de minste polutsalgene. Om du går for denne Men du får også tips til andre rødvinsbokser som dekker flere behov i vinterferien. Les hele saken
Dagens rett Fiskegryte med fregola Når norsk fisk møter italiensk smak, blir det full treff Med denne oppskriften kan det ikke gå galt. Ikke tar den lang tid heller. Belønningen er masse god smak. Les hele saken