DAGENS RETT: Kylling- og pastasalat

Dagens rett Kylling- og pastasalat

Servert på denne måten, gir kyllingen mersmak

Perfekt stekt kyllingkjøtt som troner på toppen av sprø og friske grønnsaker gir den reneste smaksfesten midt i uka.

Det er pastaen som sammen med kyllingen gir størst metthetsfølelse, og hvilken pasta du velger, er opp til deg - eller hva du har i skuffen. 

Usikker på hvilken pasta du skal velge, sjekk vår store pastaguide

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Kylling- og pastasalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

2 stk
1 stk
rødløk
Dressing:

Fremgangsmåte

Kok pastaen i godt saltet vann som anvist på pakken. Avkjøl i rennende kaldt vann.
 
Skjær kyllingfilet i strimler på ½ cm tykkelse og brun dem raskt i en panne. Eventuelt kan du brune hele brystet og steke det ferdig i ovnen på 175 grader i 10 minutter.

Del stangselleri, reddik, rødløk og avokado i passe biter, og fordel det oppå pastaskruene  i en bolle. Topp med kyllingen. 

Finhakk hvitløksfeddet og bland resten av ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper og hell den over salaten. Dryss over parmesan.

Server godt brød til.

Her finner du flere lekre salater

Tips: Drypp noen dråper med sitronjuice over avokadoen. Da blir den ikke brun i salaten.
 
Når du skal avkjøle pasta ved å ha den i kaldt vann, skyller du bort en god del av saltet i pastaen, så bruk gjerne litt mer salt en vanlig i kokevannet.
 
Ha på litt oje etter at pastaen er kald slik at den ikke kleber seg til hverandre.

Flere gode dressinger finner du her

På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her

Alt du trenger å vite om pasta

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen