Kylling- og pastasalat
Apéritif

Kylling- og pastasalat

Kylling, avocado og pasta slår bare ikke feil. Prøv denne herlige pastasalaten.

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen i godt saltet vann som anvist på pakken. Avkjøl i rennende kaldt vann.

  2. Skjær kyllingfilet i strimler på ½ cm tykkelse og brun dem raskt i en panne.

  3. Del stangselleri, reddik, rødløk og avokado i passe biter

  4. Bland grønnsakene med pastaen og topp med kylling

  5. Finhakk hvitløksfeddet og bland resten av ingrediensene til dressingen.

  6. Smak til med salt og pepper og hell den over salaten.

  7. Dryss over parmesan og server godt brød til

Tips: Drypp noen dråper med sitronjuice over avokadoen. Da blir den ikke brun i salaten.

Når du skal avkjøle pasta ved å ha den i kaldt vann, skyller du bort en god del av saltet i pastaen, så bruk gjerne litt mer salt en vanlig i kokevannet.

Ha på litt olje etter at pastaen er kald slik at den ikke kleber seg til hverandre.

Her finner du flere lekre salater

Flere gode dressinger finner du her

På jakt etter en ny pastaoppskrift finner du våre beste her

Alt du trenger å vite om pasta

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Son

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner

Bli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her