Nå i Stavanger: Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

Vinkurs i Stavanger 11. mai

Nå i Stavanger: Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen

Det er med stor glede vi nå kan presentere vårt populære vinkurs med en av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, nå også i Stavanger. Han lærer deg hvordan du kombinerer mat og vin på beste måte slik at du får mer ut av dine mat- og vinopplevelser.

Gjennom ca. 150 kurs i samarbeid med apéritif har vinekspert Toralf Bølgen lært bort sin vinkunnskap til beboerne i Osloområdet. Nå tar vi et av hans mest populære kurs ut av Oslo, nemlig til Stavanger. Bli med på et enestående kurs hvor du lærer hvordan du kombinerer mat- og vin på beste sett.

Ofte kan det være vanskelig å finne den best egnede vinen til en gitt matrett. Hva kommer det av at noen kombinasjoner av mat og vin blir magiske sammen og andre blir katastrofale?

Gjennom en stor og fryktinngytende vinjungel med uendelige valgmuligheter, er det flere gode spilleregler og grunnprinsipper som hjelper deg på veien når du skal kombinere mat og vin på en god måte.

Ta dine mat- og vinopplevelser til nye høyder

Restaurantør Toralf Bølgen er kjent for alle som har deltatt på et av hans mange kurs i regi av apéritif. Denne kvelden forteller den erfarne restaurantmannen deg om klassiske og enestående kombinasjoner av mat og vin, og lærer deg grunnprinsippene og triksene proffene benytter seg av for å få optimale mat- og vinkombinasjoner.

Kvelden starter med en teoretisk del før den praktiske delen med hele 10 ulike retter og 10 viner setter i gang. I løpet av kvelden får du smake retter av fisk, skalldyr, kjøtt, oster og desserter med ulike viner til hver rett. 

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Dette kurset avholdes også hos Bølgen & Moi Høvikodden 5. mai

Kommende kurs

Til toppen