Matkurs og vinkurs

Matkurs 27. oktober i Oslo

Lær å lage de lekreste konfektene

Lær å lage de lekreste konfektene

Norges beste konditorer lærer deg alt du behøver å vite for å lage sjokolade og konfekt som proffene.
01 Mai 2015 - 12:30

Alle elsker sjokolade, og like mange drømmer om å lage små mesterverk av denne spennende råvaren.

I løpet av dette kurset lærer du det grunnleggende om sjokolade og konfekt og er selv med og lager søtsakene underveis. Du får også gode tips og triks for å oppnå perfekte resultater hver gang.

Det vil bli smaksprøver av sjokolade og konfekt underveis i kurset. Aller viktigst er kanskje at godbitene du har laget pakkes fint inn, og at du kan overraske familie eller venner når du kommer hjem.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de lekreste sjokolader og konfekter, og imponere alle i din omgangskrets.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste dessertkokker ved Sverre Sætre konditori.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering : Ja - enkel servering ved kursstart, og smaksprøver underveis i kurset.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.
Dato og tid: Tirsdag 27. oktober 2015, kl. 17.00 - ca. 21.00.
Pris: Kroner 1195 pr. person.
Sted: Sverre Sætre konditori, Niels Juels gate 70B (inngang Briskebyveien), 0259 Oslo.
OBS: Kun 14 plasser.

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Smaksprøver under kurset
• Råvarene under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Desserter med hjem etter kurset
• Forfriskninger ved kursstart
• Kurskompendium

Sverre Sætre Konditori

Dette spennende matkurset blir ledet av Sverre Sætre og hans team ved Sverre Sætre konditori. Sverre har gull i kokke-OL og VM med det norske kokkelandslaget på CV'en. Sverre har utgitt flere premierte kokebøker om sjokolade, søte kaker og baking - og blir regnet som landets fremste innenfor sitt fag.

Alle matkursene finner du her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her