Matkurs 8. november i Oslo

Lær å lage spennende retter fra det sør-indiske kjøkken

Oppdag det eksotiske sør-indiske kjøkken med sine hete retter hvor fisk og sjømat er sentrale ingredienser.

Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Dette kurset hvor du lærer å lage spennende retter fra det sør-indiske kjøkkenet er i en særklasse.

Og den som skal lære deg kunsten er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det spennende sør-indiske kjøkkenet. Videre er du selv med og lager de utsøkte rettene du har lært om.

Se alle våre kurs her

Gjennom dette kurset vil du lage lekre retter basert på fisk og sjømat. Rettene fra det sør-indiske kjøkken er smakfullt krydret og her benyttes det gjerne kokosmelk. Ris er en naturlig ingrediens og benyttes til alle måltider. Naanbrødet hører ikke hjemme i det sør-indiske kjøkken, her får du smake pori, et nydelig festbrød, og raita selvfølgelig.

Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage de lekreste retter fra det Indiske kjøkken og imponere alle i omgangskretsen.

Meld deg på her


Forsiden akkurat nå

Til toppen