Aud Melås og Evan Lewis

Ølkurs 25. september i Oslo

Aud Melås og Evan Lewis

Lær om håndverksøl med en av Norges beste bryggere

Bli med når Evan Lewis, gründer og brygger i Ægir, viser frem øl i verdensklasse fra fagre Flåm.

Ægir Bryggeripub i Flåm.
Ægir Bryggeripub i Flåm.

Ægir Bryggeri og Bryggeripub ble etablert i 2007 av Evan Lewis og hans kone Aud Melås. Det tok ikke lang tid før folk fikk øynene opp for bryggeriet og dets kvaliteter. I dag selges håndverksøl fra Flåm i hele Norge samt i Sverige, England og USA. Ølet har høstet både gull, sølv -og bronsemedaljer i "VM", så her snakker vi øl i virkelig verdensklasse.

Smak hele 12 utvalgte øl 

Evan Lewis vil fortelle oss om Ægir og lære oss om de forskjellige øltypene han brygger. Gjennom tolv fantastiske øl får du selv smake, se og lukte hvordan de forskjellige ingrediensene brukes for å gi forskjellige smaker og uttrykk i ølet. 

Evan Lewis.
Evan Lewis. Foto: thor brodreskift

Håndverksøl er kommet for å bli. Vi drikker det til mat, når vi ser fotball, for å feire eller rett og slett bare for å kose oss. Overalt dukker det opp nye små håndverksbryggerier og i hyllene på vinmonopolet og i spesialbutikkene er det til stadighet noe nytt og spennende å finne. Øl er vitenskap og mange hundre års historie og tradisjon kombinert med nye generasjoner av bryggeres smittende entusiasme. Evan Lewis er en av dem. Du vil nyte å høre og selvfølgelig smake det han brygger.

 

Les mer om Ægir her

 

 

Gå ikke glipp av denne enestående smakingen - ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på det som garantert blir en av høstens beste øl-smakinger.

Kommende kurs

Til toppen