Le Palais des Thés åpner i Oslo

Etter mye fokus på kaffe over flere år, kommer det nå gode tilbud til alle te-interesserte.
Redaksjonen
04 September 2006 - 13:34

Norges første spesialforretning dedikert til te er en realitet. Den 7. september åpner nemlig Le Palais des Thés i Oslo, nærmere bestemt i Vibesgate 10.
 
110 m² te
Te er verdens nest største drikk etter vann, og det drikkes verden over 15 000 kopper te hvert sekund! Med en historie som strekker seg over mer enn 5000 år er det kanskje ikke så rart at denne drikken har blitt så populær.
 
Hos Le Palais des Thés finner du 110 m2 med 250 forskjellige høykvalitets tesorter i alle kategorier - sorte, semi-fermenterte, grønne og en rekke spennende nye te-blandinger. Du kan finne te-sorter til nær sagt enhver anledning. Butikken kommer også til å kunne tilby det mest forseggjorte teutstyret du kan tenke deg, fra verdens fire hjørner.

Produsenter i 20 land
Le Palais des Thés kjøper inn sine teer direkte fra noen av verdens aller beste produsenter i 20 forskjellige land, og deres innkjøpere kontrollerer konstant såvel kvalitet og produksjonsmetoder som arbeiderenes forhold og miljøhensyn. De er opptatt av at deres varer skal være et resultat av rettferdig handel, miljøbevissthet og respekt for menneskeverd uansett kjønn, rase og alder.

Te-entusiaster
Hos Le Palais des Thés vil du kunne smake dagens te og på kveldstid vil det bli arrangert kurs på te og tekultur. Det hele begynte i 1980-årene i Paris der en gruppe med entusiaster ønsket å kjøpe de beste teene direkte fra te-hagene for å kunne sikre seg høy kvalitet og et rikt mangfold - og de etablerte så den første butikken. Oslo-butikken er den 14. i rekken og den fjerde utenfor Frankrike.

Les mer om Le Palais des Thès på deres hjemmesider (klikk).

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her