Lekkert fra Rioja

Denne vinen tilhører ikke bare kremen av Rioja, den er også å få i et polutsalg nær deg.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Marqués de Vitoria Crianza 2010 (7041) er velkjent materie ved å ha vært i fullsortiment i en "mannsalder". Men nå er den å få i en ekstra vellykket utgave. Takket være både en solid produsent og ikke minst årgang 2005 som ble tatt imot med brede smil i Rioja. Derfor er den ikke bare en flott vin i dag, men også en som vil utvikle seg videre i minst seks år til.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

God munnfull
I dag byr den på stor eleganse og ganske bra rikdom med kirsebær og skogsbær samt et dempet preg av fat og trevirke. I munnen er den fyldig og stofflig med god syre og fine tanniner. En god munnfull til lam eller okse, gjerne grillet.

Tåler mye
Og dermed en perfekt vin for sesongen. For riojaviner som denne må ikke nødvendigvis spares til høstmørket senker seg. Den er veldig fleksibel i matveien og tåler en del juling i form av marinader og barbeque-sauser .

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Marqués de Vitoria Crianza 2017

Produsent:
Bodegas Marqués de Vitoria
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Rioja
Pris:
159,90 kr
Varenummer:
704101
82 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen