Denne drinkoppskriften kommer fra Monaco -  Manzaberry

Ukens drink kommer fra Restaurant Bar & Boeuf som ligger godt plassert på en liten halvøy midt i fyrstedømmet Monaco med Middelhavet som nærmeste nabo, i det som heter Sporting Monte-Carlo. I rallyet med samme navn går alt kjapt som fy. Om du klarer å mikse denne drinken i like imponerende tempo spiller ingen rolle. Det er jo resultatet som teller.

Selveste Alain Ducasse står bak denne flotte restauranten som sevsagt ligger svært godt plassert i Monaco. Og det er neimen heller ikke den eneste restauranten han driver i området. Vi konsenterer oss for vår del selvsagt om baren, en bar som dessuten virkelig er av klasse. Og du får her oppskriften på én av de mange spesialdrinkene du får servert dersom du tar turen innom. Og når du først likevel har tatt turen; bestill bord i restauranten. Valget er dessuten såre enkelt; de serverer kun retter basert på sjøabbor eller oksefilet! Uten at akkurat dét synes å være en brems til kulinariske nytelser.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Manzaberry

Fremgangsmåte

Hell alle ingredienser i en shaker og rist godt. Hell i et cocktailglass.

Garner med epleskive og bringebær.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen