Drikke
Matkurs 17. april - Bli en mester på hjemmelaget pizza og pasta i Mathallen

Matkurs 17. april - Bli en mester på hjemmelaget pizza og pasta i Mathallen

Norges beste kokker lærer deg alle sine beste kunster og triks for å lage pizza og pasta i mesterklasse.
Redaksjonen
01 Mars 2013 - 17:40

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi
Matservering: Ja - lett servering underveis i kurset.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor
Kursets språk: Norsk

Dato og tid: Onsdag 17. april 2013, kl. 17.00 - 20.30

Pris: kroner 995,- pr. person

Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen (2. etg), Maridalsveien 17 A, 0172 Oslo.

Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/ Telthusbakken - 2 min gange derifra.

OBS: Kun 22 plasser.

Avbestillingsfrist: 01.03.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Dette kurset holdes også den 20. april

Bli en italiensk mesterkokk

Matkursene ved Kulinarisk Akademi er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med Norges beste kokker.

I nye flotte lokaler i Mathallen i Oslo, er du selv med på å koke opp en storm i dette italienske matkurset.

Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i to av grunnpilarene innen italiensk mattradisjoner - pizza og pasta.

Vi starter med pizzaen og lager våre egne pizzadeiger og sauser helt fra bunnen av, lager våre egne pizzaer og nyter disse idet vi går over i pastaens verden.

Her får du lære hvordan du enkelt kan lage din egen pasta, og du lærer hvordan du lager delikatesser slik som vermicelli, linguini, tagliatelle, papardelle, cannelloni, lasagne med urter, raviloli og agnelloti.

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike pastaene, og ikke minst når og hvordan vi bruker dem. Pastaen du lager får du selvfølgelig med deg hjem på slutten av kurset.

Gjennom dette 3-timers kurset får du selv lage pizza og pasta under kyndig veiledning av Norges beste kokker.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="KA">Les mer om Kulinarisk Akademi og hva du får oppleve nedenfor

Kursavgiften dekker følgende:

• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca 3 timer)
• Smaksprøver under kurset
• Kurskompendier
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Kurslokale

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Lær av Norges beste kokker

Dette spennende pizza- og pastakurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi.

Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke.

Det være seg Hotell- og restaurantbransjen, mat/drikkeimport og måltidsindustri, vinkelnere, produktutviklere, designere, hoteller, kantiner og småskalaprodusenter

KA er også til for de mange matelskere, hobbykokker og mennesker som ønsker å foredle sin lidenskap for mat og drikke.

Meld deg på via påmeldingslenken ovenfor

Historiske omgivelser, tøft, rustikt og ultramoderne

I moderne lokaler som har beholdt sin rustikke sjarme med stor takhøyde og tegelstensvegger, tilbyr noen av landets ledende kapasiteter innen mat og drikke en unik opplevelse for alle som vet å sette pris de kulinariske gleder.

Sentralt beliggende i Maridalsveien 87 i Oslo disponerer KA 1000 kvadratmeter som er skreddersydd for arrangementer der mat og drikke spiller hovedrollen.

Her sørger et topp moderne kjøkken i kombinasjon med tradisjonsrike omgivelser for utsøkte møter mellom mat og mennesker.

Meld deg på via påmeldingslenken ovenfor

Kulinarisk i Mathallen

Nylig åpnet Kulinarisk Akademi sin nye avdeling i 2. etasje i Mathallen, som ligger sentralt plassert på Vulkan-området i Maridalsveien 17 A i Oslo.

Tre splitter nye kurslokaler er klare for å ta i mot mindre grupper for kurs og aktiviteter, fra 8 - 30 personer på matkurs til 60 - 100 personer på tilpassede arrangementer.

Her vil du også finne en rekke spennende, gjerne noe kortere, kurs over forskjellige temaer som supplerer de tradisjonelle dyptgående matkursene over en hel kveld som fortsatt vil bli hold ved hovedavdelingen.

Alle matkursene finner du her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mainyhetene i basis: Champagnefest i flere formater
+
Tester

Mainyhetene i basis: Champagnefest i flere formater

Champagnehylla får fint besøk i mai. Også blant hvitvinene er det noen godbiter i det øvre prissjiktet, samt et godt kjøp under 200 kroner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nyheter polet i mai: Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen
+
Tester

Nyheter polet i mai: Så nært grand cru du kan komme - men uten å betale den prisen

Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Chardonnaychampagne setter en ekstra spiss på festen – denne er også et veldig godt kjøp

En favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mainyhetene i basis: Champagnefest i flere formater
+
Tester

Mainyhetene i basis: Champagnefest i flere formater

Champagnehylla får fint besøk i mai. Også blant hvitvinene er det noen godbiter i det øvre prissjiktet, samt et godt kjøp under 200 kroner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus
Dagens rett

Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus

Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris
+
Ukens vin

Frappato er sommerdrue nummer én – nå til veldig gunstig pris

Den kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her