Matkurs i Trondheim: Her får du finpusset grillferdighetene dine - og lære deg mye nytt

Matkurs i Trondheim

(Diane079F)

Matkurs i Trondheim: Her får du finpusset grillferdighetene dine - og lære deg mye nytt

E.C Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på matkurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Kjøkkensjef Andreas Strømsland ønsker velkommen til en uformell bakgårdsfest med grilling og røyking av mat i fokus.  Med en øl i hånden, røyk og varme i ansiktet så vil du selv være med på å tilberede grillet fisk og røkt kjøtt.

 Andreas Strømsland

Grillmat er nordmennenes favoritt på sommeren og det ikke uten grunn. Fisk og kjøtt får en utrolig deilig smak av den høye varmen og røyken som grillen produserer. Her blir det fokus på teknikk og gode smaker. I tillegg viser Andreas hvordan man skal tilberede et helt svinelår i en "smoker". Man får også muligheten til å lære å lage ekte bbq-saus og hvor deilig fisk blir når den er marinert i ekte karibisk jerk. 

Dette blir årets artigste og nyttigste matkurs

Når maten er ferdig så inviterer kjøkkenet til bords hvor du får mulighet til å spise den nydelige maten dere sammen har laget.  Her får du lære, og så smake på hvordan ekte grillmat skal være. Da er det ingen grunn til at ikke du skal bli en grillmester i løpet av denne kvelden. 

Kurset vil foregå hos E.C Dahls Pub og Kjøkkens som er Apéritifs samarbeidspartner i Trondheim. Kursholder vil bli kjøkkensjef Andreas Strømsland som er født og oppvokst i Nord-Amerika og har bred erfaring fra både inn- og utland. Han har fordypet seg i smokerfaget, lever for ekte håndverk og jobber også mye med tørrmodning av kjøtt. 

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkt grillmat og imponere alle i omgangskretsen.

Det er fullt mulig å invitere med gjester til middagen, og alle sitter da sammen under måltidet. For gjester til middagen koster menyen kr 545. Drikke er ikke inkludert i kursprisen eller menyen, og selvfølgelig valgfritt. De har øl- eller vin-pakke til kr 445 for dem som ønsker dette til måltidet.

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

 EC Dahls Pub & Kjøkkens hyggelige og lune bakgård

Kommende kurs

Til toppen