Så enkelt kan du lage en hurtig-risotto med kokt ris, fisk og reker, gjerne rester etter helgen
Kokt ris, fisk og reker danner basis for dagens forslag til en enkel middagsrett som serveres lun med en kremet og krydret saus til.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kokt ris, fisk og reker danner basis for dagens forslag til en enkel middagsrett som serveres lun med en kremet og krydret saus til.
Les hele sakenIngen barn (eller voksne) sir nei til en slik måte å få fiskemiddagen servert på.
Les hele sakenTorsk er svært så vinvennlig. Derfor får du forslag til både rødt og hvitt vinfølge.
Les hele sakenMed denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Les hele sakenFor her er det ferdigsaus fra butikken som sprites opp med fisk, gjerne fra fryseren.
Les hele sakenBare prøv denne lettlagete kombinasjonen som dessuten kan lages med rester etter forrige fiskemiddag.
Les hele sakenEscabeche er navnet på denne måten å tilberede fisk på og er rett og slett en smaksrik og syrlig marinade.
Les hele sakenPanetter eller kroketter er reneste snacksen som er helt umulig å ikke like. Kanskje bør du lage dobbel porsjon først som sist.
Les hele sakenIshavsrøye er både delikat og lekker i smaken, samt lett å tilberede. Som i denne oppskriften som passer perfekt som helgemiddag.
Les hele sakenLager du chilisausen selv, kan du bestemme akkurat hvor sterk den skal være. Og kombinasjonen av en saus som sparker og helstekt fisk er rett og slett sublim.
Les hele sakenKanskje har du laks til overs fra helgens feiring? Da kan du lage denne innbydende retten. Enklere kan det neppe gjøres.
Les hele sakenFisk og sjømat på grillen blir ekstra godt når du marinerer dem først. Lettvint som bare det.
Les hele sakenVi lengter etter vår, men nyter vinterens delikatesser så mye vi kan. Prøv denne lekre oppskriften som er perfekt for en dag som denne.
Les hele sakenI denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.
Les hele sakenDenne retten gjør deg glad på mange måter. Her får du vite hvorfor.
Les hele sakenGourmetmåltid midt i uka er tillatt på selveste valentinsdagen, eller egentlig uansett når du har lyst å lage noe ekstra godt. Du blir rikelig belønnet med smak og hurrarop.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å gjøre selv en tirsdagsmiddag ekstra spennende.
Les hele sakenPrøv denne supre oppskriften som løfter steinbit opp flere hakk, og som både enkel og rask å gjennomføre.
Les hele sakenSaftige nystekte seiburgere smaker himmelsk og gjør denne januartorsdagen ekstra god.
Les hele sakenStekt kveite med kantarellstuing og blåbærsaus blir helgas absolutte høydepunkt. Her er oppskriften.
Les hele sakenBarn i alle aldre liker fiskeboller. Og fiskeboller med karrisaus har det lille ekstra. Her er den superenkle oppskriften.
Les hele sakenOg det lager du i vaffeljernet. Så godt blir det at du ikke trenger veldig mye annet ved siden av.
Les hele sakenDenne lekre fiskegryten er proppfull av havets delikatesser og en sikker vinner til helgens selskapeligheter.
Les hele sakenDet er sjelden lykken står deg bi når du våger å matche en veldig billig vin med eksklusive ingredienser. Denne gangen ble det helklaff fra 155 kroner og oppover.
Les hele sakenDenne retten er like god som den er vakker å se på. Her er oppskriften.
Les hele sakenDenne supre oppskriften må du ikke la være uprøvd. Kveite, eplesmørsaus og byggrisotto er bare fantastisk godt - og såre enkelt.
Les hele sakenMed denne søramerikanskinspirerte oppskriften skaper du salsastemning selv i februar.
Les hele sakenE.C Dahls Pub og Kjøkkens egne grillmester Andreas Strømsland lærer deg det du trenger å vite. På slutten av kurset får du nyte en deilig treretters middag som du selv har vært med å tilberede.
Les hele sakenKveite med følge av rotgrønnsaker i flere varianter er denne helgens festmåltid .
Les hele sakenVi behøver vel ikke fortelle at dette er ukens sunneste, men det poenget lar vi ligge, for denne oppskriften byr på masse smak.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele sakenHar du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenFinalen i Oste-NM er åpen for publikum som inviteres til å smake på i alt 303 ulike oster.
Les hele sakenMed vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele saken