Modent og stort

Ja, dette er temaet for desemberlanseringene i de to spesialbutikkene polet har i Bergen og Oslo.

Hva er Vinmonopolets spesialutvalg?
Les mer om spesialutvalget nederst i denne artikkelen, eller FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Spesial"> klikk her .

Mye vellagret vin, mange i stort format - og til svært gunstige priser, er gjennomgangstonen for spesialpolslippet i desember. Lanseringen denne gang har eldre viner fra en rekke kjente områder og produsenter, så her er det gode muligheter til å finne høyepunkter for julens store feiringer.
 
Også portviner tilbake til 1944 samt madeira fra 1862 finner du denne gang. Var det noen som sa modent?

Husk for all del at du altså må oppsøke enten utsalget i Vika i Oslo eller Valkendorfgaten i Bergen.

Med i alt 384 ulike varelinjer i denne nyhetskatalogen bør det bli nok å velge blant når spesialpolene åpner dørene torsdag 2. desember kl. 10.00.

Helt nederst i artikkelen finner du lenker for å se alle nyhetene eller for nedlasting.

Her kan du laste ned lanseringsoversiktene i PDF-format:
Oslo, Vika (482 Kb)

Dette er Spesialutvalget:
Hver første torsdag i måneden lanseres et utvalg viner i Vinmonopolets spesialbutikker , for tiden Vika i Oslo og Valkendorfsgate i Bergen. Dette er viner det er stor rift om på det internasjonale markedet, gjerne på grunn av at de produseres i svært små volum, men først og fremst fordi de har en veldig høy status. Derfor er også volumene som lanseres i spesialutvalget ofte svært begrensete. I teorien ned til én flaske av hver, men som regel fra en kasse og oppover. Men det kan også være viner som på grunn av alder er svært sjeldne og vanskelig tilgjengelig på det åpne markedet.
 
Alle vinene kommer fra kilder som i følge Vinmonopolet er sikre , enten direkte fra produsentene eller fra private samlinger hvor vinene har tilbrakt tiden uforstyrret før de ble hentet til Norge. Vinene kommer dessuten kun fra usprettete kasser.
 
• Vellagret vin kan som all annen vin ha feil, på grunn av kork eller annet, og du har full returrett også for disse vinene.

Ingen av vinene fra spesialutvalget kan bestilles . For å få kjøpt disse vinene, må du møte opp i de respektive polutsalgene.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen