Til gratinering må du velge ut de største blåskjellene. Du kan også bruke skjell som er fryste i skallene. Det er faktisk den beste måten å bruke disse på. Og et greit alternativ om store ferske blåskjell ikke er innen rekkevidde.
Dagens rett

Foto: (Ryzhkov)
Gratiner blåskjellene - og bli overbevist - her med sennep og ost
Blåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,
01 Juli 2025 - 00:00
Moules Mustard - gratinerte blåskjell med sennep

Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 300 grader eller bruk grillen.
- Fjern den øverste skalldelen på de dampede skjellene og legg dem på det ildfaste fatet.
- Bland sennep, mykt smør, brødsmuler og ost.
- Fordel blandingen over blåskjellene.
- Gratiner i 3-4 minutter til de er gyllenbrune.
- Server med sitronbåter.
Se alt du kan lage med blåskjell
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 359.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Basisutvalget86 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå