Sett stekeovnen på 300 grader eller bruk grillen.
Fjern den øverste skalldelen på de dampede skjellene og legg dem på det ildfaste fatet. Bland sennep og ost og fordel blandingen over blåskjellene. Gratiner i 3-4 minutter til de er gyldenbrune.
Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.
Blåskjell er aller best i vintermånedene. Med deilig asiatiske smaker varmer denne retten garantert opp vintermørket.
Dette er en asiatisk inspirert versjon, der krydder og aromater matcher saltheten og konsistensen i skjellene.
Blåskjell er fastfood og betyr at du får fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.
Blåskjell er en luksus alle har råd til. En stor bolle rykende varme skjell smaker alltid deilig. Og så er det veldig lett å lage.
Med disse populære skjelle lager du fest midt i uka på 15 minutter. Har du safran blir middagen enda mer spennende. Likevel fortsatt rimelig.
Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.
Les hele sakenFordelen med slike kjøligere årganger er at de ikke faller i smak hos amerikanerne, og tåler lang tid i kjelleren.
Les hele sakenÅ lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Toppingen kan du lage fra bunnen av, eller ty til ferdigløsninger. Følger du dagens oppskrift lover vi deg en herlig tirdagsrett.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenTom Victor Gausdal har sammen med kjøkkenet på Hitchhiker satt sammen en seksretters meny som passer til noen av verdens mest spennende viner fra Azores Wine Company
Les hele sakenNorsk hval og italiensk rosévin er kanskje ikke kombinasjonen vi oftest støter på, men det er absolutt verdt et forsøk
Les hele saken