Ny boksfavoritt

Denne californieren danker ut de fleste andre boksviner.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Ravenswood Zinfandel 2012 (52787) danker også ut alle rimelige californiske rødviner, for denne gode munnfullen byr på stor saftighet, fin sødme samt et deilig bær- og krydderpreg.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Gamle vinstokker
En boksvin som funker til langt mer enn "et glass rødvin". Til og med vilt. Det gjør ikke uventet dens "storebror" Ravenswood Lodi Old Vine Zinfandel 2012 (32027) i enda større grad. Begge henter sine druer fra Lodi som kan skryte av å ha en stor samling av veldig gamle zinfandelvinmarker.

Spesialist
Og ikke minst et klima som passer denne typiske californiske druen veldig godt. Varme tørre dager og kjølige netter sørger for et godt vekselbruk som resulterer i god sukker- og syreutvikling i druene.

Ravenswood med Joel Peterson er for øvrig spesialist på zinfandel og lager dem i tre nivåer hvor flaskeversjonen er midterste . På toppen finner vi enkelvinmarkutgavene Dickerson og Teldelschi som til fulle demonstrerer hvor langt det er mulig å strekke denne druen.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Ravenswood Zinfandel 2015

Produsent:
Ravenswood
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
3.000l
Land:
USA
Område:
California
Pris:
450,10 kr
Varenummer:
5278706
83 Poeng
Les smaksnotatene »

Ravenswood Lodi Zinfandel 2018

Produsent:
Ravenswood
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
USA
Område:
California
Pris:
199,90 kr
Varenummer:
3202701
90 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen