Nytt godt i boks

Nytt godt i boks

Denne boksvinen har potensial til å rydde bort en del av de minst interessante storselgerne i «papphylla».

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Ogier La Promesse Côtes du Rhône 2010 (94564) er nemlig en solid laget vin, med god konsentrasjon og frukt. Den er imidlertid ikke søt nok for de som går for Doppio Passo og dess like.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Men denne Rhône-boksen gjør slike viner overflødige, all den tid den fungerer både som kosevin (uten å være søt) og på matbordet.

Prisgunstig
Produsenten er Ogier Caves des Papes som holder til i Châteauneuf-du-pape og byr på vellagete versjoner derfra , utmerker seg ellers ved å lage svært prisgunstige viner, spesielt solide côtes du rhône-er . Og ikke bare i form av den sørlige delens typiske blandingsviner, men også rene syrahviner .

Flaggskipet
Ogier Caves des Papes var fram til 2000 en ren negoçiantvirksomhet som fokuserte utelukkende på å lagre viner andre har laget. Gjennom oppkjøpet av det historisk anerkjente cru-et Clos de l'Oratoire i Châteauneuf-du-Pape, fikk selskapet samtidig et flaggskip. Clos de l'Oratoire utgjør 20 hektar i en og samme parsell omgitt av steinmur, derav navnet clos, og som har et lite kapell (oratorium) i sin midte, dedikert til Sankt Markus, vindruedyrkernes helgen.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Ogier La Promesse Côtes du Rhône 2010

Produsent:
Ogier
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 6
Volum:
3.000l
Land:
Frankrike
Område:
Côtes du Rhône
Pris:
369,90 kr
Varenummer:
9456401
84 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen