Nyttårsmenyer i fleng

Har du invitert gjester, men ennå ikke klart for deg hva du skal servere nyttårsaften? Fortvil ikke; vi har tatt vare på fire flotte nyttårsmenyer fra tidligere nyttårsfeiringer som godt kan nytes på ny eller som premiere.

Folkelig luksus, På gourmetvis og Hummer og champagne kan du absolutt lage i ditt eget kjøkken. Oppskriftene er utviklet av noen av Norges beste kjøkkensjefer.

Kall det gjerne resirkulering, men gode oppskrifter blir ikke dårlige av å ligge et år eller to. Faktisk er det vel slik at god mat og godt drikke kan nytes på ny og på ny. Vi har oppdatert priser og varenummer for vinene. Flere av kjøkkensjefene har imidlertid byttet beite siden stoffet ble skrevet. Det har vi ikke gjort noe med i selve artiklene.

For å være helt sikre på at du skal finne en meny du og dine eventuelle gjester skal trives med henter vi frem en fjerde meny. Den finner du nederst på siden.

Dermed står det bare tilbake å ønske deg et velsmakende godt nytt år fra alle oss i Apéritif .

Palace Grills nyttårsmeny
En mer dekadent avslutning på året enn hummer og champagne finnes knapt. Og med 100 år gammel dessertvin og avec på toppen av det hele. Men det viktigste av alt er at det er sinnsykt godt, lettvint og effektivt. Og kostbart. Det hjelper imidlertid å være Lotto-millionær. Her får du oppskriftene og alle forslag til kveldens drikkevarer. Les mer

Markveiens nyttårsmeny
Du kan godt markere årsskiftet uten at kaviaren og champagnen flommer. Her har du en femretters meny som både er folkelig og luksuriøs. Med tilhørende drikke i forskjellige prisklasser, både med og uten alkohol. Les mer

Hanskens nyttårsmeny
Selv om gourmetmat ofte innebærer eksklusive og kostbare råvarer, må du ikke nødvendigvis servere dyre viner. Tidligere kjøkkensjef Svein-Erik Renaa (nå Oro) og restaurantsjef Yngvar Nielsen ved Brasserie Hansken i Oslo har satt sammen en meny for den virkelig store anledningen med tilhørende viner i en akseptabel prisklasse. Her får du oppskriftene og vinforslagene. Les mer

Apéritif foreslår en nyttårsmeny med ingredienser som du får tak i så å si overalt. Vinene er plukket fra polets basisutvalg og bør derfor være lett tilgjengelige. Forslag til aperitiff og drikke til klokken tolv den 31. finner du her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen