Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.
Masi Campofiorin 2010 (3339) trenger vel knapt noen presentasjon. Både vinen og produsenten har hatt fast plass i polhyllene i minst femten år. Nå er den tilgjengelig i 2003-versjon og er som skapt til nyttårsaftenmenyen - enten det er kalkun med full pakke, reinsdyr, annet vilt eller tamt rødt kjøtt du velger å servere.
 Kjellerkandidat
KjellerkandidatMen Campofiorin har kommet veldig godt ut av det. Faktisk er dette den beste Campofiorin på lenge. Og dermed en spennende kandidat for kjelleren.
 Campofiorin er nemlig en lagringsvillig vin og finnes sågar i 1985- og 1995-versjoner. Hvor særlig den eldste er et godt bevis på hvor lagringsdyktig denne vinen er.
Campofiorin er nemlig en lagringsvillig vin og finnes sågar i 1985- og 1995-versjoner. Hvor særlig den eldste er et godt bevis på hvor lagringsdyktig denne vinen er.Campofiorin 2003 finnes også til en veldig hyggelig magnumpris - FIXME: not implemented embed type for object type bottle: <embed OBJECT_ID="78794" CLASS="embedded_bottle" VIEW="embedded_bottle" ID="embedded_bottle_78794" BOTTLEVIEW="2">. Siden magnumformatet er mer arbeidskrevende for produsentene (og vinen ofte leveres med trekasser), er prisen ofte mer enn to ganger vanlig størrelse, men Campofiorin er unntaket.
Ideelt for å putte i kjelleren samtidig som det er den ideelle størrelsen for store selskaper.
Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP
 bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)
bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)
 Aase JacobsenFoto: Eva Brænd
Aase JacobsenFoto: Eva Brænd 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                