Øker brennevinsandelen

Palmer Group ekspanderer på brennevinssiden og opplever stadig økende brennevinssalg.Med oppkjøpet av Norsk Aquavit AS forsterker Palmer Group sin posisjon som leverandør av brennevin både på HoReCa-markedet og til Vinmonopolet.

Stor akevittportefølje

For med i porteføljen de nå har overtatt, følger nemlig Jeger Aquavit, Norsk Fårikål Aquavit og Birkerbeiner Aquavit som alle er aktuelle utover høsten. I tillegg sørger Palmer Group også for at produktene Skitt Fiske, Spekemat Aquavit, Pinnekjøtt Akequavit, MS Nordstjernen Aquavit, Nordlys Aquavit og Nystemten Aquavit er å finne på Vinmonopolet.


Palmer Group har inngått et samarbeid med Det Norske Brenneri , tidligere Agder Brenneri/K.G.Puntervold, som står for produksjonen av de ti akevittene som fulgte med i porteføljen til Norsk Aquavit AS.

Cognac leder an

Selskapet vil totalt levere 1,8 millioner liter med alkoholholdige drikke til det norske marked i 2014. Brennevin utgjør nå mer enn 25 prosent av selskapets verdiomsetning.

- I hovedsak er det de populære cognacene fra Chateau de Montifaud, V.S.O.P. og Solan, samt Ankerdram Aquavit produsert av Det Norske Brenneri som leder an salget, sier daglig leder Lars-Reidar Huth.

Forsiden akkurat nå

Til toppen