Øker brennevinsandelen

Øker brennevinsandelen

Palmer Group ekspanderer på brennevinssiden og opplever stadig økende brennevinssalg.Med oppkjøpet av Norsk Aquavit AS forsterker Palmer Group sin posisjon som leverandør av brennevin både på HoReCa-markedet og til Vinmonopolet.

Stor akevittportefølje

For med i porteføljen de nå har overtatt, følger nemlig Jeger Aquavit, Norsk Fårikål Aquavit og Birkerbeiner Aquavit som alle er aktuelle utover høsten. I tillegg sørger Palmer Group også for at produktene Skitt Fiske, Spekemat Aquavit, Pinnekjøtt Akequavit, MS Nordstjernen Aquavit, Nordlys Aquavit og Nystemten Aquavit er å finne på Vinmonopolet.


Palmer Group har inngått et samarbeid med Det Norske Brenneri , tidligere Agder Brenneri/K.G.Puntervold, som står for produksjonen av de ti akevittene som fulgte med i porteføljen til Norsk Aquavit AS.

Cognac leder an

Selskapet vil totalt levere 1,8 millioner liter med alkoholholdige drikke til det norske marked i 2014. Brennevin utgjør nå mer enn 25 prosent av selskapets verdiomsetning.

- I hovedsak er det de populære cognacene fra Chateau de Montifaud, V.S.O.P. og Solan, samt Ankerdram Aquavit produsert av Det Norske Brenneri som leder an salget, sier daglig leder Lars-Reidar Huth.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen