Opplev italiensk vin på sitt beste med brunello i flere årganger samt andre utsøkte viner fra Toscana - Tirsdag 27. september

Vinkurs 27. september i Oslo.

Opplev italiensk vin på sitt beste med brunello i flere årganger samt andre utsøkte viner fra Toscana - Tirsdag 27. september

Toscana er verdensberømt for sine fantastiske viner. Bli med og lær mer om området og smak hele 12 viner, deriblant flere årganger av toppvinen brunello.

I Toscana finner vi de verdensberømte vinstilene chianti classico, brunello di montalcino og vino nobile di montepulciano.

Med perfekte forhold for vindyrking med det riktige jordsmonnet og optimal beliggenhet for vær og vind, lages det her viner i toppklasse.

Denne kvelden får vi besøk av det anerkjente vinhuset Tenute Piccini. Piccini er en familiehistorie om fire generasjoners lidenskap, verdier og kunnskap om vin. Tenute Piccini er knyttet til det toscanske land og de italienske tradisjoner, men de er ikke bundet av dem.

Det er Camelia Lazar fra Tenute Piccini som skal guide deg gjennom denne smakingen av hele 12 elegante viner fra de beste områdene i Toscana.

I tillegg får du lære om druene og vintypene som har brakt Toscana opp i den ypperste verdenseliten. Du vil også få et innblikk i områdets vinhistorie. 

Kommende kurs

Til toppen