Drikke
Overrask med indisk på grillen i år – Matkurs 10. juni

Overrask med indisk på grillen i år – Matkurs 10. juni

Lær å lage autentiske indiske retter fra grillen av vår ekspert. Dette matkurset må du få med deg.
22 April 2012 - 14:00

Apéritifs Matkurs er populære. Ikke uten grunn. Dette matkurset blir ekstra populært for her lærer du fremgangsmåtene for å lage autentiske og velsmakende grillretter på indisk vis.

Indisk mat er mye mer enn curry og tikka masala, den passer også ypperlig på grillen. Typisk er å benytte kjøttdeig, fisk eller kyllinglår - men hemmeligheten for å lage autentiske indisk grillretter ligger i krydderbruken og tilbehøret. Selvfølgelig lærer du også hvordan du går fram for å lage naanbrød på grillen denne kvelden.

Gi et matkurs som gave

Den som skal lære deg kunsten å lage utsøkte indiske grillretter er den indiske mateksperten Niru Kumra. Hun gir deg en innføring i kveldens oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det indiske kjøkken. Videre er du selv med og lager flere retter og tilbehør som hører til.

Les mer om Niru Kumra og andre indiske matkurs du kan bli med på

Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel.

Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage lekre indiske grillretter og imponere alle i din omgangskrets.

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Niru Kumra fra Masalamagic, indisk matekspert.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - kurset avsluttes med et deilig måltid.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.

Dato og tid: Onsdag 10. juni 2015, kl. 18.00 - ca. 22.00.
Pris: Kroner 1295 pr. person.
Sted: Masalamagic, Helgesensgate 73b, 0653 Oslo.

OBS: Kun 12 plasser.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 03.06.15
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.

Kursavgiften dekker følgende:

• Deltakende matkurs (ca. 4 timer)
• Foredrag og veiledning
• Råvarene under kurset
• Avslutningsmåltid
• Kurskompendium


Alle matkursene finner du her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her