- Del grillpølsene opp i store biter og tre de på grillspyd med blader av frisk salvie i mellom. Grill pølsene på en varm grill til de er klare.
- Kremet savoykål:
- Finsnitt renset kål. Kok opp vann og tilsett havsalt. Kok kålen et par minutter til den er mør. Sil av vannet.
- Smelt smøret, tilsett mel og rør godt sammen i en kjele. Spe med melk og fløte til en tykk, hvit saus og smak til med salt og pepper. Tilsett kålen og bland godt sammen. La det småputre i noen minutter.
- Skjær baconskiver, eller spekeskinke, i terninger.
- Sprøstek bacon og la fettet renne av. Om du bruker spekeskinke, så rist terninger raskt i en panne (uten smør).
- Drysses over kålstuingen før servering.
- Server pølsene rykende varme med kålstuingen, god sennep og bakverk i tillegg.
Tips: Får du ikke tak i savoykål, kan du bruke enten kinakål eller rosenkål i stedet. Kremet savoykål er nydelig sammen med chilipølser, viltkjøtt eller karbonader.
Slik lager du perfekte pølser
Mange ppskrifter med pølser finner du her
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev