Ukens drink

Currant Negroni drinkoppskrift

Prøv denne vrien på negroni og bli overbevist
Foto: (Johannes Larsen Dyhre)

Prøv denne vrien på negroni og bli overbevist

Om du synes negroni er for kraftig, skal du prøve denne oppskriften for den har en hemmelig ingrediens som myker og frisker opp inntrykket.
04 Februar 2022 - 13:00

Hemmeligheten er Nuet Moments Toddy som er en norsk solbærlikør. Inspirert av solbærtoddyen vi er så glade i å drikke her nord, enten vi er i skiløypa eller varmer oss foran peisen. Den består av norske epler og solbær som har fått fint besøk av fiken og rosepepper, og som er spritet opp av Nuet Aquavit.

Les mer om denne akevitten her

Moments skal være verdens eneste akevittbaserte toddy. Og derfor en utfordrer til "te med noe godt i".

Den kan brukes i kalde og vamre drinker. Som ukens drink - eller ved å mikse den i forholdet 1:3 med varm eplesaft eller vann. Supert å fylle i termosen for å nyte utendørs.

Negroni-utgaven anbefales servert innendørs en stund til. 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære
Ukens drink

En Belgian Coffee kombinerer kaffe med cognac og pære

Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett
Dagens rett

Serverer du silda med en panzanella-salat, har du en feststemt rett

Sild smaker perfekt i det lyse halvåret som september også regnes til. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så godt kan selv fiskepudding smake
Dagens rett
Smørbrød med varm fiskepudding, plommetomater og remulade

Så godt kan selv fiskepudding smake

Med en god fiskepudding lager du lett en lekker hverdagsrett slik som denne herlige oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne
Dagens rett

Det er nå du skal lage en gresk fest - utendørs eller inne

For årets lammekjøtt begynner å dukke opp i kjøttdiskene og gresk stemning rundt bordet er det vi trenger nå som høsten banker på døra.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her