Prøv en porter til viltet

Prøv en porter til viltet

Dette mørke amerikanske ølet er en skikkelig kraftpakke. Billig er det også.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

 
Boulevard Bully! Porter (2427) er tett og konsentrert med flott skum og mektig munnfølelse, men likevel ikke tungt.

Renser godt opp

Den gode fastheten fra malt og humle gjør at det evner å rense opp etter smaksrik mat, som vilt med mye fløte i sausen, eller kjøtt med mye fett som oksehaler.

Den type kost vi liker å kose oss med på denne tiden av året.

Håndverkspioner

Bak denne kraftpakken av et øl står Boulevard Brewing. Bryggeriet er en av stjernene på andre siden av dammen, nærmere bestemt i Kansas City hvor de startet opp i 1989, og er også en av pionerene innen amerikansk håndverksøl.

Bully Porter er som navnet antyder et overgjæret øl med stor bruk av malt, ikke bare bygg-, men også hvetemalt. Det er særlig sjokolademalten som bidrar med fargen.

Bra bitterhet

På humlesiden er det valgt typer som bidrar med betydelig bitterhet som Bravo, Magnum. Ølet har derfor en IBU på 49. Men også aromahumle som Cascade og Ahtanum.

Bully Porter er et av ølene i bryggeriets brede portefølje som brygges gjennom hele året. I tillegg har bryggeriet en lang rekke sesongøl samt det de kaller Smokestack Series.

Billigst i sin klasse

To av ølene i denne porteføljen ble lansert i spesialpolene i forrige uke. Og de imponerte i alle fall undertegnede. Men Bully Porter holder like høy kvalitet og er ikke minst et veldig gunstig priset øl.

Les mer om de nye ølene på spesialpolet

Sammenlignet med Smokestack Series-ølene er det snakk om langt under halv pris. Det er dessuten det aller billigste porterølet som er i salg på polet. Og ikke minst er det å få tak i hos så å si alle polutsalg i landet.
 
Bestill ølet med en gang
Ønsker du å bestille trykker du bare på ølnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte øl er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når ølet atter er å få tak i.

Boulevard Bully! Porter

Produsent:
Boulevard Brewing
Utvalg:
Basisutvalg, kategori 3
Volum:
0.350l
Land:
USA
Område:
Pris:
33,20 kr
Varenummer:
242701
92 Poeng
Les smaksnotatene »

Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen