Dagens rett

Rask lykke med pasta

Pasta med masse grønnsaker, servert med masse ost. Høres ikke dette godt ut? Selvsagt bør vi plusse på med en saus, og da passer en australsk hvitvin som hånd i hanske til denne retten. Et enkelt måltid å tilberede på en kanskje allerede sen ettermiddag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Rask lykke

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

200 g
sveitser revet
Saus
3.5 dl
0.5 ts
litt

Fremgangsmåte

Kok pastaen i rikelig saltet vann tilsatt litt olje eller smør. Brokkolien kan gjerne dampes i en rist eller trådkurv over pasaten.

Bland vann, buljong og tomatpure i en kjele. Kok opp og tilsett smør og fløte. La koke et par minutter slik at den tykner noe. Ha i estragon, hvitløk og sukker og la koke videre et par minutter. Smak til med salt og pepper.

Legg pasta og brokkoli på tallerken. Gryta med sausen serveres i egen bolle slik at hver og en kan forsyne seg selv. Den revne osten serveres i bolle for seg.

Det er godt med brød til, særlig for å fange opp litt saus på tallerkenen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere oppskrifter på brød

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen