Ripassokupp

Denne produsenten byr på flere gledelige overraskelser.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Begali Lorenzo Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2011 (59501) er ikke uventet den mest imponerende siden den byr på svært god valuta for pengene. En sjarmerende og samtidig seriøs vin med god fylde. Og ikke minst en svært anvendelig vin rent matmessig.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Fantastisk recioto
Det er ikke noe hokus-pokus ved denne vinen hva angår fremstilling, bortsett fra det er en såkalt ripasso. Det betyr at den har gjennomgått en dobbel alkoholgjæring, hvor den siste ble initiert ved å tappe "vanlig" valpolicella over det fortsatt aktive bunnfallet etter amaronefremstillingen.

Den familiedrevne 7 hektar store vingården har dyrket druer i 100 år, men de første flaskene med Begali på etiketten ble sendt ut på markedet først i 1986. Og siden det har familiens renommé økt. Det er særlig deres toppamarone som er berømt. Men også den fantastiske reciotoen som er noe av det beste på markedet.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Begali Lorenzo Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2011

Produsent:
Az. Agr. Begali Lorenzo
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Veneto
Pris:
149,90 kr
Varenummer:
59501
86 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen