Rød tysker til fotballen

Denne tyske rødvinen konkurrerer både med annen drikke til grillmaten som til TV-snacksen.

Selv om den tyske rødvinen FIFA Fussball WM 2006 Dornfelder Trocken 2006 (43527) er et lisensiert VM-produkt, tviler vi på at den vil bli drukket i store mengder før og etter VM-kampene. Fotball og øl hører liksom bedre sammen. I hvert fall har vi vanskelig for å se for oss en skinhead med favorittlaget tatovert i nakken nippende til et glass dornfelder.

Ikke desto mindre er denne tyske rødvinen høyst drikkbar. Perfekt til seriøs fotball-TV-snacks som spekemat eller grov pølse i brød. Og et veldig godt følge til et variert grillmåltid. Selv om tysk rødvin ikke har verdens beste rykte, og stort sett med rette, er Weingut Anselmanns versjon av den erketyske dornfelder svært vellykket. Forklaringen er vingårdens beliggenhet i solfylte Pfalz samt produsentens kvalitetsorientering. Dornfelder fra høye avlinger og kjøligere områder smaker sjelden godt!

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille denne vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen