Dagens rett

Røkelaks med eple- og fennikelsalat

En herlig lakserett med forfriskende smak setter en spiss på den første lørdagen i året.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Røkelaks med eple- og fennikelsalat

Fremgangsmåte

Snitt fennikelen i strimler og kok den i 2-3 minutter og avkjøl i isvann.

Bland eple i terninger, fennikel og gressløk sammen med olivenolje, limesaft og chili. La blandingen marinere et par timer i kjøleskap. Smak til med salt og pepper.

Ta av skinnet på den røkte laksen og del den i fire like store stykker. Stek den på høy varme raskt på den ene siden.

Legg laksen over salaten og server med litt crème fraîche.

Laksen kan også serveres kald sammen med salaten.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen