Sild

Den fantastiske silden fortjener å bli hentet frem igjen som en av våre store juletradisjoner, og den beste silden lager du selv.

Artikler om sild

Du blir ikke bare snill og sunn av å spise sild. Den er en usedvanlig velvillig partner på kjøkkenet. Du må bare oppdage den først.
 
God sild hører hjemme på et hvert festbord, og den aller beste lager du selv. Her finner du de gode oppskriftene.
 
Hvis du ikke har gjort det før, lag en ny førjulstradisjon i år. Be til et rikholdig sildebord med retter du lager selv.
 
Selvsagt blir de langt bedre og billigere enn om du kjøper dem. Dessuten er det uhyre lett å lage. Ikke er det vanskelig å finne noe godt å drikke til, både for den ene og den andre smaken.

Lag en rekke tapasretter av fersk sild og du har et festmåltid som gir lite utslag på matbudsjettet.
 
Sild er ikke bare billig, men først og fremst uendelig sunt og godt og dessuten en velvillig råvare. Lett å finne godt drikke til er det også.

Sildeoppskrifter
 
 
Godt drikke til sild
Her finner du en oversikt over de fleste akevitter som er til salgs over polets disk. Men ikke bare det, du finner også en beskrivelse av fylde, smak og ikke minst hva slags mat du skal bruke den enkelte akevitt til.

Mens nordmenn først og fremst sverger til den fatlagrede brune akevitten, står Aalborg Taffel Akvavit alene for 15 prosent av all sprit som omsettes i Danmark.

Sjekk ut Apéritifs juleøltester her

Sjekk ut Apéritifs tester av akevitt her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen