Å tilberede lam til et påskemåltid er for mange synonymt med lammestek. Men en lammeskrott er full av delikatesser, og det setter vi av en hel kveld til.
En kveld stappfull av kokketriks
Dette kurset tar for seg klassikere, med profesjonell og lekker tilberedning.

-Helstekt lammelår, både tradisjonelt stekt med ben, men også utbenet og fylt med godsaker.
- Lammefrikassé av lammebog, mormors oppskrift.
- Lammecarré på fransk vis.
- Braisert lammeskank.
- De beste sausene.
- Og alt det andre som hører med. Perfekt temperatur, den beste krydringen og det optimale tilbehøret.
Gå ikke glipp av denne muligheten til å lære deg alle triksene og bli en enda bedre venn med lammekjøttet. Etter dette vil du garantert kunne imponere både venner og familie med perfekt påskelam!
Meld deg på her Gi kurs som gave
Lær deg å tilberede lammekjøtt
Dato: 10. april 2019 kl. 17:30
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen
Pris:
Kroner 1950.00 pr. person.
Nå kan du også betale med Vipps!
Allergi
Vil vi gjøre deg oppmerksom på at dersom du har eventuelle allergier er du nødt til å melde i fra om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde i fra til oss om noen i gruppen skulle ha noen form for allergi. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Dette er et matkurs på basis kunnskapsnivå, ingen forhåndskunnskaper kreves
Kursavgiften dekker følgende:
- Deltakende matkurs
- Foredrag og veiledning av kokker
- Råvarene under kurset
- Rikelig med smaksprøver
- Lån av utstyr under kurset
- Kurskompendium
- 1 aperitiff
- 1 glass med vin
AvbestillingDet er ikke mulig å avbestille dette kurset etter at ordre er gjennomført. Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp refunderes ikke kursavgiften. Les mer om vilkår for kjøp av tjenester hos Apéritif her.