Moet
Slik lager du Hollywood-stemning hjemme

Slik lager du Hollywood-stemning hjemme

Under Golden Globe sist søndag var det denne drinken gleder og sorger ble skylt ned med.
Aase E. Jacobsen
16 Januar 2016 - 13:00

En svært forfriskende miks av Golden Globe-sponsor Moët og noen hjemmelagete ingredienser, toppet med kjølig vodka, fikk festen til å nå nye høyder. Nå kan du teste ut effekten på hjemmebane. Det smaker farlig godt. 

Litt norsk ære også

Og med to norske stjerner medvirkende (om enn i liten grad, men likevel) til at filmene The Revenant (Kristoffer Joner) og The Martian (Aksel Hennie) toppet prisutdelingen, er det ekstra god unnskyldning for å heve glasset. Og ikke minst se fram til premieren på The Revenant som har premiere den 22. januar i Norge.

Drinken er mikset for Moët av stjernebartender Karen Grill som har markert seg som en av LA og Hollywoods heteste navn på barscenen de siste årene. Å få anledning til å lage den offisielle Golden Globe-drinken er et veldig godt bevis på hvor høyt hun verdsettes i et av verdens mest konkurranseutsatte miljøer.

Se våre andre drinkoppskrifter med champagne

Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev 

Moet Ruby Red drinkoppskrift

Moet Ruby Red drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Estragon-, bringebær- og sitrusshrub: 
  2. Ha alt i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen og avkjøl. Ha i en glassbeholder med lokk og oppbevar i kjøleskap. Den holder seg en uke. 
  3. Moet Ruby Red: Ha sitronsaft, shrub og vodka over is i et romslig vinglass.
  4. Fyll opp med champagne og pynt med frisk estragon og sitronskive. 

Råvare:
Moet Chandon Brut Imperial

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Karen Grill

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her