Søket fungerer dårlig og Pollisten lekker

Dessverre har det i lang tid vært problemer med søket på våre sider. Artikler som er publisert etter 6. mars blir ikke vist. Beklageligvis betyr det at du kanskje ikke finner det du leter etter. Icon Medialab, som har ansvaret for drifting av den datatekn
Redaksjonen
26 Mai 2000 - 17:18

Vi ber om unnskyldning for dårlig stabilitet, men kan selv lite gjøre etter å ha tatt opp saken en rekke ganger med Icon Medialab. Vi er imidlertid lovet at alt skal bli bra når vi flyttes til ny server. Arbeidet med det har pågått siden en god stund før påske og vil forhåpentligvis snart være gjort. Det som kanskje kan få en fortgang i saken er at problemet også berører flere andre av Icon Medialabs kunder og har gjort det i lang tid.

Pollisten lekker
Leter du etter polvarer med vurderingen fire stjerner i vår Polliste vil du finne at mange av dem nå bare innholder opplysninger om navn, pris og volum og antall stjerner. Opplysninger om kvaliteten, hva du kan spise til, hvor lenge vinen kan lagres er på mystisk vis forsvunnet etter at de er publisert.

Icon Medialab som drifter vår serverplass og har levert databasen leter nå etter forklaringen. Vi håper at opplysningene snart er på plass igjen og ber om unnskyldning for manglende stabilitet på våre sider. Vi er selvfølgelig svært lite tilfreds med at tjenesten ikke holder mål og stiller spørsmålstegn ved at slikt er mulig og vil gjøre alt vi kan for at problemene skal opphøre. Inntil så er skjedd, må vi overfor deg som bruker, bare beklage.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her