Søket fungerer dårlig og Pollisten lekker

Dessverre har det i lang tid vært problemer med søket på våre sider. Artikler som er publisert etter 6. mars blir ikke vist. Beklageligvis betyr det at du kanskje ikke finner det du leter etter. Icon Medialab, som har ansvaret for drifting av den datatekn
Redaksjonen
26 Mai 2000 - 18:18

Vi ber om unnskyldning for dårlig stabilitet, men kan selv lite gjøre etter å ha tatt opp saken en rekke ganger med Icon Medialab. Vi er imidlertid lovet at alt skal bli bra når vi flyttes til ny server. Arbeidet med det har pågått siden en god stund før påske og vil forhåpentligvis snart være gjort. Det som kanskje kan få en fortgang i saken er at problemet også berører flere andre av Icon Medialabs kunder og har gjort det i lang tid.

Pollisten lekker
Leter du etter polvarer med vurderingen fire stjerner i vår Polliste vil du finne at mange av dem nå bare innholder opplysninger om navn, pris og volum og antall stjerner. Opplysninger om kvaliteten, hva du kan spise til, hvor lenge vinen kan lagres er på mystisk vis forsvunnet etter at de er publisert.

Icon Medialab som drifter vår serverplass og har levert databasen leter nå etter forklaringen. Vi håper at opplysningene snart er på plass igjen og ber om unnskyldning for manglende stabilitet på våre sider. Vi er selvfølgelig svært lite tilfreds med at tjenesten ikke holder mål og stiller spørsmålstegn ved at slikt er mulig og vil gjøre alt vi kan for at problemene skal opphøre. Inntil så er skjedd, må vi overfor deg som bruker, bare beklage.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her