Sommer på flaske

Du har råd til flere sommerfester med disse to knallbillige vinene.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Fra soløya Sardinia og kvalitetsprodusenten Argiolas kommer to virkelige godbiter, Isola del Sole Bianco 2009 (52660) og Isola del Sole Rosso 2009 (52661) , begge til samme lave pris.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Søt myk frukt
Men det er ikke først og fremst prisen som er interessant. Derimot den veldig gode frukten i begge disse vinene, samt det umiskjennelige preget fra Sardinias solstekte skråninger. Det betyr søt frukt og stor mykhet.

Spesielt vellykket er den røde vinen som er en virkelig god munnfull med deilig preg av søte mørke bær. Druemiksen er monica, cannonau og carignano.

Rask fremstilling
Men også den hvite som er laget av de for Sardinia så typiske druene vermentino og litt nuragus , er vin å bli glad i, spesielt om du ikke er så glad i mye syre.

Felles for begge vinene er at de henter sine druer fra Argiolas' yngste vinstokker. Og at de er plukket tidlig om morgenen før den sardinske sola rekker å bli for brennende. Vinmakingen foregår med hjelp av temperaturkontroll og relativt raskt uten for mye innblanding. Vinene tappes i flaske uten noen form for fatmodning. Derav den ferske myke frukten. Klar til å nytes. Fortsatt god sommer.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Isola del Sole Bianco 2009

Produsent:
Argiolas
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Sardinia
Pris:
99,90 kr
Varenummer:
5266001
84 Poeng
Les smaksnotatene »

Isola del Sole Rosso 2009

Produsent:
Argiolas
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Sardinia
Pris:
99,90 kr
Varenummer:
5266101
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen