Superbillig

Hvis du skal ha storinrykk på 17. mai, eller ved en annen anledning, kan kanskje en femliters bag-in-boks være løsningen. Stadig kommer det nye produkter som retter opp boksevinenes rykte er trøsten til deg som kanskje rynker på nesen. Ukens vin er i tillegg superbillig; og hvit.

Bodegas Hijos de Alberto Gutiérres Blanco (varenr. 33087, bestillingsutvalg) koster kroner 410,70 for fem liter. Det tilsvarer en flaskepris på kroner 61,60. Billigere er det ikke mulig å få en hvitvin som er drikkendes! Denne hvitvinen som er fra det spanske vindistriktet Castilla y Leon nordvest for Madrid, er laget av viura og sauvignon blanc.

Viura eller macabeo er Nord-Spanias viktigste hvitvinsdrue og gir lette hvitviner med et dempet aromabilde som er velegnet til å nytes godt avkjølt om sommeren. Denne enkle men rene boksevinen har et klart

sauvignon blanc-preg (stikkelsbær) i duften, smaken er lett og frisk med krydret avslutning. Et helt greit hvitvinsalternativ til det store hageselskapet.

Foretrekker du flaskevin, lager den samme bodegaen en bedre utgave med den samme druemiksen. Pucela Viura Sauvignon Blanc 1999 (varenr. 33079, bestillingsutvalg) koster kroner 82,10. Her har duften blomster og pærer som de fremtredende aromaer. Samksmessig er den fyldigere og kraftigere enn boksevinen. Med andre ord; masse vin for pengene! Drikk den til retter med fisk, grønnsaker eller lyst kjøtt, gjerne krydrete utgaver.

Ukens vin på mobilen
Står du på Polet og ikke husker hva Ukens vin heter, kan du få
det på tekstmelding på mobiltelefonen din. I samarbeid med
Telenor Link til byr Apéritif deg det.
 
Slik gjør du:
1. Skriv: ukensvin (i ett ord)
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980
3. Etter sekunder får du Ukens vin på displayet.
 
Få Ukens vin fast tilsendt
1. Skriv: varsle ukensvin
2. Send denne tekstmeldingen til telefonnummer 1980
3. Du får Ukens vin sendt til din mobiltelefon hver uke.

Ukens vin på wap
Det er Ukens vin finner du direkte ved å gå til: http://www.aperitif.net/ukensvin.wml eller til Telenor Mobils nye wap-portal djuice.com og så deretter til markedsplass.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen